In het verleden heb ik vaker opgetreden met bevriend dichter Ton Hettema. Het waren geïmproviseerde optredens, waarbij hij een gedicht voorlas, en ik daarop inspeelde met een stuk muziek. Soms geïmproviseerd, soms een bestaand stuk. Hij zocht daar dan weer een gedicht bij. Het stuk Dirge for Avalon is één van de composities die uit dat project voortkwam.

6 Mei ben ik gevraagd om dichteres/schrijver/kunstenares Marion Bloem te begeleiden in Salon 1813. Wat er precies gaat gebeuren is voor mij ook nog een verassing. Misschien zie ik jullie daar!

Ondertussen is Peter Schrooders, de nieuwe bassist van het Boomtown Jazz Quartet, goed ingespeeld, en zijn we bezig met een paar geweldige nieuwe nummers voor ons repertoire. We spelen op 28 Juni in SamSam in Apeldoorn, een optreden dat we goed willen opnemen, voor promotiedoeleinden. Als je van jazzrock en jazz houdt zien we je graag daar!