Een nieuwe CD! Ja! nee! Niet echt eigenlijk, want veel mensen hebben geen cd speler meer… Meer een soort officiële bootleg.

6, 12 & 15 string Guitar is een verzameling oudere opnames. Opgenomen tussen 2010 en 2017, met verschillende gitaren. Een paar stukken van Bach, een oud Nederlands Kerstlied, alle drie op de 15 snarige Harpgitaar. Verder eigen composities op 6 en 12 snarige gitaren.

Alle stukken zijn akoestische gitaarsolo’s, behalve Rostock Hotel Zimmer Blues. Dit is als duet opgenomen, met uitstekend bluesharp-werk van Michel de Kok.

Een deel van de opnames is indertijd gemaakt voor een tweede solo-cd. Het kwam er niet van om deze uit te brengen. Zoals John Lennon zei ‘Life is what happens while you were making other plans.’. Veel staan al op youtube. Maar hier nu in betere geluidskwaliteit te beluisteren. Inmiddels is een cd release niet meer zo voor de hand liggend. Van veel van deze opnames heb ik bovendien alleen nog maar stereo mixen. Deze zijn niet gemastered, en niet qua klank en volume echt op elkaar afgestemd, zoals je dat zou willen doen bij een cd. Hier dus aangeboden ‘warts and all, as is’

Of die stukken ooit nog opnieuw opgenomen worden voor een officiële CD of LP is maar de vraag. Er is inmiddels een generatie die opgroeit zonder CD speler… Laat ik eens gek doen, en die opnames gewoon beschikbaar maken.

Alle stukken zijn online te beluisteren, en gratis te downloaden vanuit de soundcloud player. In de player zie je onder het soundcloud-logo rechtsbovenaan een knop om deze opnames te downloaden. Die ziet direct links van de ‘Delen’ knop helemaal rechts.

Wil je de muziek wel op een cd, dan kun je die gewoon branden dus. Voor de mensen die het op cd branden heb ik een inlay gemaakt. Een simpel A4tje in zwart wit, dat je kunt vouwen, en dat in het CD doosje past. Geheel in el cheapo bootleg stijl… Wil je dit printen, klik dan met de rechtermuisknop op het plaatje, en kies ‘afbeelding opslaan als’. Je kunt de inlay daarna vanaf je eigen pc printen.

Helemaal gratis, met laagste prijsgarantie! Maar, mocht je een kleine donatie willen geven voor deze muziek, bezoek dan de SUPPORT pagina. Of, steun me, door één van mijn huisconcerten te bezoeken. Misschien wil je wel een huisconcert van mij, bij jou thuis organiseren! Klik dan hier voor de mogelijkheden. Uiteraard kun je ook de eerste CD Now, en/of het tabboek kopen. Of de kerst DVD. Dat kan hier.

Enjoy!