6, 12 & 15 string Guitar (2017)

is een verzameling oudere opnames. Opgenomen tussen 2010 en 2017, met verschillende gitaren. Een paar stukken van Bach, een oud Nederlands Kerstlied, alle drie op de 15 snarige Harpgitaar. Verder eigen composities op 6 en 12 snarige gitaren. Niet meer op cd, maar op deze site te beluisteren, en te downloaden.

Meer info, of 6,12 &15 string Guitar beluisteren

CD Now (2007)


Now is de eerste solo cd van Harald Koll. Op de cd zijn 13 instrumentale akoestische gitaarsolos te horen. Naast 12 eigen nummers is een bewerking van “The Water is Wide” opgenomen.

“Harald Koll’s guitar techniques are superb and he has the ability to create captivating melodic pieces with a haunting character. With “Now” Harald Koll released a first-rate CD which will attract any guitar enthusiast.”

Henk te Veldhuis
Bridge Guitar Reviews
© 2007

Enkele stukken van de cd zijn in nieuwe opnames op youtube te horen:

Van deze cd is ook een tabulatuurboek beschikbaar. Hierin staan alle stukken uitgeschreven zowel in standaardnotatie als tab. Ook zijn er (in het engels) performance notes.

DVD Gitaarlessen voor Kerstmis (2009)

Samen met Eltjo Haselhof en Hans Laduc

Alle drie de gitaristen hebben op deze dvd elk drie kerstliederen bewerkt voor gitaar. Naast perfomance video’s is er van elk stuk een uitgebreide lesvideo te zien. Ook zijn de stukken in tabulatuur in het bijgevoegde tabboek te lezen.

Wil je een cd, boek en of dvd bestellen, stuur dan een email, of vul het contactformulier in.

Hiernaast speelt Harald Koll nog op de cd’s Somewhere down the road en Dare to stand out van Mariëlla Tirotto & the Blues Federation.